سه شنبه, 17 دی 1404 00:06

برندگان جوایز انجمن ملی منتقدان فیلم اعلام شد / درخشش خیره‌کننده «نبرد پس از نبرد» با چهار جایزه

نوشته شده توسط سی و یک نما
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
برندگان جوایز انجمن ملی منتقدان فیلم اعلام شد / درخشش خیره‌کننده «نبرد پس از نبرد» با چهار جایزه برندگان جوایز انجمن ملی منتقدان فیلم اعلام شد / درخشش خیره‌کننده «نبرد پس از نبرد» با چهار جایزه سی و یک نما

سی و یک نما - انجمن ملی منتقدان فیلم (NSFC) برندگان شصتمین دوره جوایز خود را در بخش‌های بهترین فیلم، فیلمساز و نقش‌آفرینی‌های سال معرفی کرد. در این مراسم، فیلم «نبرد پس از نبرد» (One Battle After Another)، اودیسه‌ی گسترده و تأمل‌برانگیز پل توماس اندرسون از جامعه آمریکا، موفق به کسب چهار جایزه شد؛ از جمله بهترین فیلم، بهترین کارگردانی برای اندرسون، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بنیسیو دل تورو و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای تیانا تیلور.

«نبرد پس از نبرد» چهارمین فیلم در تاریخ سینماست که موفق به کسب «چهارگانه» جوایز بهترین فیلم از سوی «حلقه منتقدان فیلم نیویورک»، «انجمن منتقدان فیلم لس‌آنجلس»، «هیئت ملی بازبینی فیلم» و اکنون «انجمن ملی منتقدان فیلم» شده است. پیش از این، تنها فیلم‌های فهرست شیندلر، محرمانه لس‌آنجلس و شبکه اجتماعی به این موفقیت دست یافته بودند. این دستاورد، نشان‌دهنده حمایت قاطع جامعه منتقدان از این اثر در آستانه ورود به مراحل بعدی فصل جوایز است. علاوه بر تحسین کارگردانی خیره‌کننده اندرسون در این فصل، دل تورو و تیلور نیز با ایفای نقش‌های «سنسی سرجیو سنت کارلوس» و «پرفیدیا بورلی هیلز»، قدرت بازیگری خود را به رخ کشیدند.

فیلم «ماه آبی» (Blue Moon) با کسب جایزه بهترین بازیگر مرد برای ایتن هاک، موفق‌ترین حضور خود را در میان گروه‌های منتقد تجربه کرد؛ همچنین ریچارد لینکلیتر در بخش کارگردانی و رابرت کاپلو در بخش فیلمنامه رتبه‌های دوم را کسب کردند. فیلم «مامور مخفی» (The Secret Agent) نیز با کسب جایزه بهترین فیلم بین‌المللی، موفقیت‌های سه‌گانه خود را تکمیل کرد و در بخش‌های بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد (واگنر مورا) و بهترین فیلمنامه (کلبر مندونسا فیلیو) نیز در رتبه‌های بعدی جای گرفت.

نکته قابل توجه دیگر، تاریخ‌سازی آتم دورالد آرکاپاو بود؛ او به اولین زن رنگین‌پوست و دومین زن در تاریخ تبدیل شد که جایزه بهترین فیلم‌برداری را (برای فیلم گناهکاران) دریافت می‌کند. فیلم «گناهکاران» (Sinners) نیز در چهار بخشِ بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد (مایکل بی. جردن)، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (دلروی لیندو) و بهترین بازیگر نقش مکمل زن (وُنمی موساکو) در رتبه‌های دوم لیست قرار گرفت. شاید هیجان‌انگیزترین شگفتی این لیست، پیروزی کاتلین چالفانت در بخش بهترین بازیگر زن برای بازی درخشانش در فیلم لمس آشنا (Familiar Touch) باشد که امید می‌رود سینمادوستان را به تماشای این اثر مستقل ترغیب کند.

جاستین چانگ، رئیس انجمن (NSFC)، اظهار داشت: «امسال سال فوق‌العاده‌ای برای سینما بود و همان‌طور که بسیاری از گروه‌های منتقدان اشاره کرده‌اند، سالی بود که فیلم‌هایی با موضوع انقلاب و همبستگی طنین ویژه‌ای داشتند. پس از سالی دشوار برای روزنامه‌نگاری و فیلمسازی، مایه خوشحالی است که از آثاری چون نبرد پس از نبرد، مامور مخفی، فقط یک تصادف بود، دوستان نامطلوب من و گناهکاران و سایر فیلم‌های درخشانی که در لیست برندگان و رتبه‌های دوم ما هستند، تجلیل کنیم.»

همچنین در این نشست، جاستین چانگ مجدداً به عنوان رئیس و جاشوا راثکوف به عنوان نایب‌رئیس انجمن برای سال ۲۰۲۶ انتخاب شدند.

لیست کامل برندگان و رتبه‌های دوم:

  • بهترین فیلم: نبرد پس از نبرد (۵۷ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: گناهکاران (۲۹ امتیاز)؛ مامور مخفی (۲۷ امتیاز)

  • بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان: مامور مخفی (۵۷ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: فقط یک تصادف بود (۵۷ امتیاز)؛ ارزش معنوی (۳۸ امتیاز)

  • بهترین فیلم غیرداستانی (مستند): دوستان نامطلوب من: بخش اول - آخرین هوا در مسکو (۵۶ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: همسایه عالی (۲۲ امتیاز)؛ اورول: ۲+۲=۵ (۱۸ امتیاز)

  • بهترین کارگردان: پل توماس اندرسون، نبرد پس از نبرد (۵۴ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: جعفر پناهی، فقط یک تصادف بود (۴۸ امتیاز)؛ ریچارد لینکلیتر، ماه آبی و موج نو (۳۹ امتیاز)

  • بهترین بازیگر زن: کاتلین چالفانت، لمس آشنا (۴۵ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: رز بیرن (۳۹ امتیاز)؛ رناته رینسو (۳۷ امتیاز)

  • بهترین بازیگر مرد: ایتن هاک، ماه آبی (۵۷ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: واگنر مورا (۴۳ امتیاز)؛ مایکل بی. جردن (۳۶ امتیاز)

  • بهترین بازیگر نقش مکمل زن: تیانا تیلور، نبرد پس از نبرد (۵۶ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: اینگا ایبسدوتِر لیلاس (۴۷ امتیاز)؛ وُنمی موساکو (۴۱ امتیاز)

  • بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: بنیسیو دل تورو، نبرد پس از نبرد (۵۴ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: دلروی لیندو (۳۷ امتیاز)؛ استلان اسکارشگورد (۳۰ امتیاز)

  • بهترین فیلمنامه: جعفر پناهی، فقط یک تصادف بود (۵۳ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: رابرت کاپلو، ماه آبی (۵۰ امتیاز)؛ کلبر مندونسا فیلیو، مامور مخفی (۴۰ امتیاز)

  • بهترین فیلم‌برداری: آتم دورالد آرکاپاو، گناهکاران (۵۰ امتیاز)

    • رتبه‌های دوم: آدولفو ولوسو (۳۶ امتیاز)؛ مایکل بومن (۲۹ امتیاز)

  • بهترین فیلم تجربی: دایره صبح (Morning Circle) اثر باسما الشریف

  • جوایز میراث فیلم:

    1. موسسه Cinema Tropical برای تلاش‌های بی‌وقفه در توزیع و ترویج سینمای آمریکای لاتین در ایالات متحده.

    2. موسسه The Film Desk برای انتشار فیلم‌های کلیدی جهان در نسخه‌های ۳۵ میلی‌متری و ویدئوی خانگی و چاپ کتاب‌های سینمایی.

    3. مرحوم کن و فلو جیکوبز به عنوان قطب‌های بی‌بدیل سینمای آوانگارد آمریکا.

  • جایزه ویژه برای فیلم در انتظار اکران در آمریکا: نشانه‌ها (Landmarks) اثر لوکرسیا مارتل

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید