شنبه, 13 دی 1399 14:22

معرفی فیلم سینمایی «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom)/ آخرین حضور چادویک بوزمن در قامت بازیگر

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
معرفی فیلم سینمایی «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom) معرفی فیلم سینمایی «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom)

سی و یک نما - فیلم درام «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom) سومین فیلم جرج سی. وولف است که از ۲٨ آذر در نتفلیکس عرضه شده است.

فیلم سینمایی «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom) درامی به کارگردانی جرج سی. وولف است که دو جایزه بهترین کارگردانی تونی را - از جمله برای نمایش «فرشتگان در آمریکا» - در کارنامه دارد.

Ma Rainey’s Black Bottom (2).jpg

فیلم «بلک باتم ما رِینی» (Ma Rainey's Black Bottom) سومین فیلم و تحسین‌شده‌ترین اثر وولف در مقام کارگردان و نویسندگی روبن سانتیاگو-هادسون است که بر اساس نمایشنامه ای به همین نام از آگوست ویلسون ساخته شده‌ است. نقش‌های اصلی‌اش را وایولا دیویس و چادویک بوزمن بازی کرده اند و گلین ترمن، کولمن دومینگو و مایکل پاتس در نقش‌های مکمل نشق آفرینی کرده‌اند. این فیلم به تهیه کنندگی دنزل واشینگتن، تاد بلک و دنی ولف، در باره سرنوشت «مادر بلوز» ما رینی در سال ۱۹۲۷ شیکاگو است.

Ma Rainey’s Black Bottom (1).jpg

«بلک باتم ما رینی» که از ۲٨ آذر در نتفلیکس عرضه شده، امتیاز میانگین چشمگیر ٨٨ از صد را از ۴۴ منتقد در «متاکریتیک» گرفته است.

اوایل دهه ۱۹۸۰، آگوست ویلسون، نمایشنامه‌نویس برنده جایزه پولیتزر تصمیم گرفت زندگی یکی از مشاهیر موسیقی را در قالب یک تئاتر روی صحنه ببرد. ما رینی جزو اولین خوانندگان حرفه‌ای سبک بلوز در آمریکا بود؛ زنی که در دهه ۱۹۲۰ ستاره صحنه‌ها بود و بر بسیاری از خوانندگان پس از خود تأثیر گذاشت. همین موضوع باعث شد تا لقب مادر بلوز را به او بدهند. تئاتر ویلسون موفقیت زیادی پیدا کرد و حالا در سال ۲۰۲۰، فیلم بلک باتم ما رینی به کارگردانی جورج سی. ولف بر اساس آن تئاتر و با بازی وایولا دیویس و چادویک بوزمن ساخته شده است.

خلاصه داستان: شیکاگو ۱۹۲۷. در جریان ضبط آلبومی، تنش میان ما رینی، نوازنده شیپور جاه‌طلب‌اش و مدیر سفیدپوستی بالا می‌گیرد که می‌خواهد «مادر بلوز» غیرقابل‌کنترل را کنترل کند.

Ma Rainey’s Black Bottom (1).png

در تاریخ ۲۸ اوت سال ۲۰۲۰، بوزمن در اثر سرطان روده بزرگ در طی مراحل پس از تولید درگذشت و باعث شد آخرین حضورش را در این فیلم داشته باشد. منتقدان معتقدند که این فیلم خیلی خوب توانسته به جامعه سیاه‌پوستان ادای احترام کند و آن را یکی از بهترین آثار بوزمن دانسته اند. لازم به ذکر است که چادویک بوزمن برای این فیلم در جشنواره گاتهام، نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد شده است.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید