پنج شنبه, 17 اسفند 1402 14:31

به بهانه‌ی خداحافظی "جواد خیابانی" از دنیای ورزش / برو، خستگی در کن اما گاهی به ما سر بزن

نوشته شده توسط سی و یک نما
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
به بهانه‌ی خداحافظی "جواد خیابانی" از دنیای ورزش / برو، خستگی در کن اما گاهی به ما سر بزن به بهانه‌ی خداحافظی "جواد خیابانی" از دنیای ورزش / برو، خستگی در کن اما گاهی به ما سر بزن سی و یک نما

سی و یک نما - آقا جواد! با تو شوخی کردیم، برای تو جوک ساختیم و ...

اما شک نکن که همگی می‌دونیم تو شریف‌ترین، دلسوزترین و مهربان‌ترینی و دوستت داریم.

تو در دنیای رانت‌بازی‌ها، بدون رانت درس خوندی و دکترا گرفتی اما حتی نگذاشتی، دکتر صدات کنن.

تو در زمینه فوتبال باسوادتر از خیلی‌ها هستی اما بی ادعا.

زود اشک می‌ریزی چرا که فاصله‌ی دلت تا چشمات یک راهِ مستقیم و بی دست‌اندازه.

ما با سوتی‌هات هم حال کردیم و می‌کنیم و می‌دونیم فوتبال رو بلدی، بی نمایش هم بلدی. سوتی‌های کلامیت رو بولد کردیم چون حاشیه‌ی دیگه‌ای نداشتی.

حالا هم که می‌خوای بازنشسته بشی، بشو، خستگی در کن ، کم کار شو اما ببینیمت بازم.

با تو خاطره بسیار داریم.

از دورانی که دل و دماغی برای خاطره‌ها بود.

جواد خیابانی در تاریخ ۲۷ آبان ۱۳۴۵ در کرج متولد شد و برای اطلاع از سن جواد خیابانی میتوانید با توجه به این تاریخ و تاریخ فعلی، به عدد سن او برسید. جواد خیابانی پنجمین فرزند یک خانواده هشت نفره بود. پدرش در انبارداری اداره اصلاح بذر کرج کار می‌کرد. او تا سن ۶ سالگی در کرج زندگی می‌کرد، سپس به تهران نقل مکان کرد. او تهیه ‎کننده، گزارشگر و مجری برنامه های ورزشی صدا و سیماست و گزارش فراموش نشدنی اش در مسابقه ایران - استرالیا را میتوان به عنوان فراموش نشدنی ترین گزارش او نام برد.

او به علت بیماری فلج اطفال که در سال ۱۳۴۸ به آن دچار شده بود، مشکلات حرکتی زیادی داشت که هنوز هم از آن رنج می‌برد اما با این وجود در مسابقات دوچرخه‌سواری آموزشگاه‌های ایران در سال ۱۳۶۲ قهرمان شد. در سال‌های ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ مدافع چپ و دروازه‌بان تیم فوتبال منتخب آموزشگاه‌های کرج بود. در سال ۱۳۶۶ از سوی تیم فوتبال منتخب دانشکده‌های فنی و مهندسی تهران در المپیک دانشجویان ایران در شیراز شرکت کرد و به مقام پنجم ایران در رشته فوتبال دست یافت. او به اردوی تیم ملی فوتبال دانشجویان ایران هم دعوت شد اما این اردو هرگز تشکیل نشد، زیرا در آن زمان ورزش دانشگاهی چندان فعالیت مهمی نداشت. جواد خیابانی در بیست و سوم اردیبهشت ۱۳۷۴ ازدواج کرد و یک فرزند دختر به نام «نگار» دارد.

در سال ۱۳۷۳ در آزمون جذب گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیون ایران IRIB پذیرفته شد. از آن زمان تا به حال به عنوان تهیه‎کننده، گزارشگر و مجری برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران کار می کند.

جواد خیابانی را تقریبا تمام ایران می شناسند. گزارش به یادماندنی او در بازی ایران و استرالیا را هیچکس فراموش نخواهد کرد و غزال تیزپایی که روی نام خداداد عزیزی به یادگار گذاشته شد. اما همواره گزارش های این مجری خوش قلب و مهربان همراه با جملاتی است که در ذهن بینندگان تلویزیونی می‌ماند.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید